Når du skal vælge en god afkalker til din bolig, kan der opstå mange spørgsmål. Der er meget stor forskel på de systemer der findes på markedet. Vi anbefaler at vælge et system af høj kvalitet og som fungerer stabilt.

En bæredygtig løsning for dit hjem, din familie og miljøet.

 • Vil du beskytte dine installationer mod kalk?
 • Ønsker du at forlænge levetiden på dine hvidevarer og vandhaner?
 • Leder du efter et system der hjælper dig med at spare tid og penge?
 • Har du brug for et bæredygtigt alternativ til boligafkalkning med salt?

Hvis dit svar er ja, til disse spørgsmål så se disse ni grunde til at lade os installere din boligafkalker. Vi anbefaler en Dropson boligafkalker.

Undgå af dit varmelegme kommer til at ser sådan ud:

 1. Undgå spild af vand. En traditionel afkalker med salt bruger meget vand til afkalkning. Med en bæredygtig løsning undgår du overforbrug af vand. Det sparer hurtigt din investering.
 2. Beskytter dine installationer mod rust. Vi laver en installation der er skånsom ved rør og haner.
 3. Glem alt om vedligeholdelse. En traditionel installation bruge salt og skal renses årligt. Vi har valgt et system der ikke har noget forbrug og ikke skal vedligeholdes.
 4. Holde udgifterne under kontrol. Da Dropson er et fysisk system der påvirker vandets ioner, er der ingen udgifter forbundet med driften. De er lavet af rustfrit stål og har en levetid på op til 30 år.
 5. Sparer energi. Installationen har et lavt strømforbrug. Og fordi kalken ikke sætter sig i rør, haner og hvidevarer, er deres ydeevne bedre. Dvs. de udnytter både strøm og vand bedre.
 6. Nem at installere. Systemet har kun brug for en strømkilde. Det er ikke nødvendigt med vandafledning. Og den fylde ikke ret meget.
 7. Minimerer sundhedsrisiko. Anlægget reducerer risikoen for bakterier og urenheder der normalt ville sætte sig i kalkaflejringerne.
 8. Skåner miljøet. Systemet bruger ingen former for kemiske hjælpemidler eller salt.
 9. Bevarer vandets egenskaber. Kemisk behandling ændrer på vandets struktur, men fordi Dropson er et fysisk system, så ændrer det ikke på vandets sammensætning. Vandet er godkendt til drikkevand efter behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et tilbud på installation af en bæredygtig løsning til afkalkning af din bolig.