Brug ti minutter og spar 500 kroner om året

Find navn og model på din cirkulationspumpe og ring til os hos Ødum VVS. Så finder vi ud af om det kan betale sig at skifte den.

Hvis din pumpe er over fem år gammel kan du spare energi og penge ved at skifte. Hvis din pumpe er mere end ti år, vil du kunne spare op til 500 kroner om året ved at skifte den.

Udgifterne til den nye pumpe inklusiv montering, er tjent hjem på 2,3 år. Er din cirkulationspumpe endnu ældre, vil besparelsen tit være mere end 1.000 kroner om året.

Skifter du både pumpe og ventiler – så er der endnu mere at spare. (Her er et link til vores indlæg om ventiler)

Ring 70 22 44 20 med det samme og hør om du kan spare penge på din cirkulationspumpe!

Husk at have modelnummeret klar.

 

Avancerede indstillinger

Mange nyere cirkulationspumper har avancerede indstillinger som bl.a. kan registrere tryktab i dit anlæg og køre op og ned i hastighed. For at spare strøm med disse funktioner kræver det at de bliver indstillet rigtigt.

Vi har stor erfaring med at indstille cirkulationspumper. Sådan sikrer vi den mest økonomiske drift og største komfort i din opvarmning. Det er en god ide at bruge ventiler med forudindstilling – dem kan du læse mere om i vores blogindlæg her.

Gulvvarme og pumpestop

Det er vigtigt at din cirkulationspumpe stopper når der ikke er brug for varme. Derfor er det en god idé med et optimeret gulvvarmeanlæg med pumpestop. Når der er varmt nok, slukker cirkulationspumpen. Den bruger mindre strøm og du sparer penge.

Fakta om cirkulationspumpen

Et centralvarmeanlæg er altid forsynet med en cirkulationspumpe til at cirkulere varmt vand rundt i bygningen. Cirkulationspumper bruges til opvarmning, ventilation og klimaregulering. Vidste du at en cirkulationspumpe typisk er det apparat i bygningen, der bruger mest strøm?